XXI. század, ahol gondolkodni nem divat

Történelem órán százszor átrágtuk magunkat a múlton. Most íme pár bejegyzés a jelenről, a XXI. századról, amelyben az ember okkal szégyellheti magát.

Friss topikok

H1N1 - a Kész átverés show legújabb része

2010.01.18. 20:45 Hungarykka

A műsor már-már kezd unalmas lenni. Az átvertek ugyanis most is – mint mindig – mi, magyarok vagyunk. De könyörgöm, ne hagyjuk, hogy egy újabb tűt bökjenek belénk! Már így is évek óta lógunk egy infúzión, melyből megállás nélkül dől belénk a hazugság, és ami már oly annyira elkábított minket, hogy nem is látjuk tőle a valóságot. A nővérke persze ezúttal is gondosan ügyel, nehogy kirántsuk a csöveket és felkeljünk a társadalom halálos ágyából, a népbutításból.

Kedves Olvasóim! Egy viccel foglalnám össze tömör véleményemet a legújabb vírusról: -Mit lehet tenni a H1N1 ellen? -HÁ' EGYEN EGY almát!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarykka.blog.hu/api/trackback/id/tr51683084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása