XXI. század, ahol gondolkodni nem divat

Történelem órán százszor átrágtuk magunkat a múlton. Most íme pár bejegyzés a jelenről, a XXI. századról, amelyben az ember okkal szégyellheti magát.

Friss topikok

A Jobbik jelöltjei - tájékozódj és segíts

2010.02.15. 11:30 Hungarykka

Kedves Olvasóim!

Tudnotok kell, hogy minden erőmmel támogatni szeretném a Jobbik választási kampányát. Már csak azért is, mert Ők nem költenek el erre súlyos milliókat!

Kérlek, olvassátok el az alábbiakat. Ezen a linken megismerhetitek a választókerültetek Jobbikos jelöltjét. Jó böngészést, és ha tudtok, segítsetek Ti is. mert ha a Jobbiknak segítetek, akkor magatoknak is segítetek!

 

Kedves Barátunk! 

 

Elindult a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutató weboldala, melyen minden jelöltről és a hozzá tartozó választókerületről számos információt talál: fényképet, rövid önéletrajzot, elérhetőséget, a választókerület térképét, az adott körzetben megrendezésre kerülő rendezvények időpontjait stb.

 

A közzétett elérhetőségeken felveheti a kapcsolatot a jelölttel, illetve a helyi szervezetekkel, ha még nem lenne kapcsolata velük, és így a kampányban is tud segíteni nekik.

 

 

 

Az oldal címe:

http://valasztas2010.jobbik.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarykka.blog.hu/api/trackback/id/tr461759675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása