XXI. század, ahol gondolkodni nem divat

Történelem órán százszor átrágtuk magunkat a múlton. Most íme pár bejegyzés a jelenről, a XXI. századról, amelyben az ember okkal szégyellheti magát.

Friss topikok

Ezek megőrültek – celeb-mérce

2011.01.10. 21:46 Hungarykka

 

Végre egy hasznos műsor! Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani, de a Tv2-n végre egy olyan műsor fut, aminek gyakorlati haszna van. És úgy látom, másoknak is tetszik a Majka és Pácsó vezette cirkusz, sikerét mi sem példázza jobban, mint a tény, hogy immáron hónapok óta figyelhetjük sztár-gárdánk fizetett botlásait.

Bevallom, nem vagyok a kereskedelmi csatornák lelkes nézője. Idáig, ha lehetett messziről elkerültem azokat, vagy ha elkapott az ihlet, bíráló szavakkal illettem. Ámde ezúttal őszintén megemelem a kalapom a Tv2 szerkesztői előtt. Az Ezek megőrültek képernyőre kerüléséért köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki részt vállalt a nemes feladat megvalósításának érdekében. Ezzel olyat tettek ezért az országért, ami mindezidáig páratlan. Támpontot biztosítanak nekünk, térképet és iránytűt adnak a kezünkbe.

Igen! Idáig csak elveszetten kóboroltunk a magyar médiában. Kaptunk hideget, celebet. És most itt van a lámpás a kezünkben, az eszköz, ami tájékozottabbá, megfontoltabbá tehet minket: a celeb-mérce!

A hónaljmirigyes fiúk – viccesnek tűnnek, de ki tudja, milyenek valójában, paródiájuknak van-e alapja, vagy csupán süketelés; Kozsó – művész, áh, mit művész, Isten kegyeltje, vagy az ő ténykedése is csupán ámokfutás; Pákó – kedves eltévelyedett fiúcska, vagy a jóhiszeműségünk fekete lovagja? Kiben bízhatunk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kérdés már a múlté! Egy életre elfelejthetjük a magyar média makacs foltjait. Hiszen itt van a forradalmian új, korszakalkotó celeb-mérce! A Tv2 fejlesztette ki, és adta a köz birtokába. Használata páratlanul egyszerű: 19:05-kor kapcsoljuk be a televízió készüléket (persze az említett csatornát), helyezkedjünk el kényelmesen, és maradjunk ebben a pózban egy órán keresztül. Amit közben látunk, megváltoztathatja életünket, segíthet eligazodni a bonyolult sztár-világban. Az említett egy óra alatt a képernyőn híres emberek sorakoznak majd fel előttünk kínos öltözetben – ami a férfiakon homoszexualitásra enged következtetni, női csillagjainkat elnézve pedig jókora önbizalom-adagra tehetünk szert. Na most mindazok, akik megjelennek előttünk, olyan celebek (nem mintha a szó nem foglalná már eleve magába a következő magyarázatot) – akikre felesleges időt szánni, akiknek a véleménye, cselekedetei értéktelenek, hazánk szégyenfoltjai, valamint egytől-egyig nagyon lenéznek minket, mert azt gondolják, hogy a bohóckodásuk kielégíti a kikapcsolódási igényünket. Veszélyes faj tehát, így az érintkezést igyekezzünk minden médiumok keresztül elkerülni.

Ebben nyúlt hát segítséget az új csodaszer. Köszönjük még egyszer! Nem kívánom, hogy még sokáig lehessen segítségünkre, mert reménykedem, hogy lassan elfogy a bemutatható csökkent-elméjű, és hogy nem is termelünk újakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarykka.blog.hu/api/trackback/id/tr392575323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása