XXI. század, ahol gondolkodni nem divat

Történelem órán százszor átrágtuk magunkat a múlton. Most íme pár bejegyzés a jelenről, a XXI. századról, amelyben az ember okkal szégyellheti magát.

Friss topikok

Egy panaszáradat az égész életünk

2010.01.20. 17:05 Hungarykka


Én, mint ember fogadom,

Míg világ a világ panaszkodom!

 

„Nem hiszem el! Ne mondjátok, hogy megint csak azért keltettetek fel, hogy itt vigyorogjatok a pofikámba! Egyébként is éhes vagyok! És nem, nem kérek többet a Teszkós bébitápból………………………………………………………………………………………... …………………………………………………………………………………………………... Nem akarok oviba menni. A Pisti mindig elveszi a játékomat. Meg el akarnak vinni úszni, én meg amúgy is félek a medencében, meg ott mindig olyan büdi a víz …………………………................. ……………………………………………………………......................................................... Elegem van az iskolából, minden tanár hülye! Tökre nem vágják, hogy unalmasak, csak mondják a magukét. Meg minek nekem matekot tanulni, mikor újságíró akarok majd lenni.............................. .....................……………………………………….......... ………………………………...... Szívás a gimi, egy normális srác sem jár ebbe a suliba. A nagyképű osztálytársakból meg végképp elegem van: dicskednek a leptoppjukkal és a méregdrága mp4 lejátszóikkal. Bömböltetik az idétlen hiphop számokat. Bezzeg ha én bekapcsolnám a rock zenét, amit szeretek, tuti leoltanának!……… ..…………………………..........................................................................................................  Mér’ nem képesek hamarabb feltenni a vizsgák eredményeit? Hetekig tanulom a hülye Szókratész filozófiaelméleteit, aztán még erre is várnom kell? Holmi kreditekért? ..................................................................................... Nincs a világon még egy ilyen rossz munkahely. A főnök bunkó, csak a seggnyalóknak van itt esélyük. A szorgalmas ember meg gürizhet heti 40 órát, plusz a túlóra, mégis képtelenek megbecsülni……….......... ……………………… Bárcsak gyorsan eltelne ez a néhány év, hogy elmehessek nyugdíjba!.......................................... ……………………………………………………………………………………………… …………………De nehéz a nyugdíjasok élete! A nyugdíj összege nagyon alacsony és még a 13. havit is megvonják! A terheink meg nem csökkennek: a minap is elmentem a Teszkóba, négy szatyrot televásároltam, majd’ leszakadt a karom. Persze egy gördeszkás gézengúz sem állt meg segíteni! Pedig nekik milyen könnyű az életük!......................................................... ………….Nem, nem szeretnék nyugdíjas otthonban lakni! Jó nekem itt veletek! Nem költözöm abba a hatalmas házba, ahol saját szobám lenne és egy kis ekőpénzért külön foglalkoznának velem………………………………………………………………….................................... ………………………………………………………………………………………………… ………………………………………Borzalmas helyzetben van az egészségügy. A nővérkék pedig semmibe veszik, hogy milyen öregek vagyunk. A kórházi koszt sohasem volt finom, de most talán még rosszabb, mint korábban……………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarykka.blog.hu/api/trackback/id/tr101688027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása